Следвайте Гласове в Изминалата година беше година на трудни, необходими решения,

...
Следвайте Гласове в Изминалата година беше година на трудни, необходими решения,
Коментари Харесай

Путин в новогодишната си реч: Истината е на наша страна. Години наред Западът лъжеше за мир, а се готвеше за агресия

Следвайте " Гласове " в 
Изминалата година беше година на " сложни, нужни решения, решаващи стъпки " към цялостната самостоятелност на Русия, която в този момент се бори за своето бъдеще. Това съобщи съветският президент Владимир Путин в новогодишното си послание към руснаците.

За първи път той се обръна към нацията, стоешком до военнослужещи, а не в Кремъл. Както заяви прессекретарят му Дмитрий Песков пред публицисти, обръщението е било записано в щаба на Южния боен окръг, където Путин дойде сутринта.
Първите, които видяха обръщението му, бяха жителите на Камчатка и Чукотка, които към този момент посрещнаха Новата година.

Путин дефинира 2022 година като година на основни събития, които ще положат основите на бъдещето както за Русия, по този начин и за света, година, изпълнена с неспокойствие и паника.  " Но нашият многонационален народ, както през всички сложни столетия на съветската история, прояви храброст и достолепие. С думи и каузи те поддържат бранителите на Отечеството. Нашите бойци и офицери. Всички участници в специфичната военна интервенция ", съобщи президентът.
Той акцентира, че истината е на страната на Русия, която пази своя народ на историческите си територии. " Строим дружно. Строим ориста на Русия. Защитата на родината е наш заветен дълг към предците и потомците ни ", добави президентът.

" В продължение на години западните елити уверяваха Русия в мирните си планове, в това число в Донбас, само че в действителност подкрепяха неонацистите и се готвеха за експанзия. Сега те приказват за това намерено и употребяват народа на Украйна, с цел да разделят и отслабят страната ни " - продължи президентът.
" Никога не сме разрешавали и няма да позволим на никого да направи това ", решително съобщи Путин.
Той благодари на участниците в специфичната интервенция за силата на духа и смелостта им и изрази убеденост, че Русия ще преодолее всички компликации и ще остане велика и самостоятелна страна.
" Винаги сме знаели, а през днешния ден още веднъж сме уверени, че суверенното, без значение и несъмнено бъдеще на Русия зависи единствено от нас. От нашите сила и воля ", заключи президентът.
ТАСС събра главните тези на най-дългото - деветминутно - новогодишно послание на президента.
За резултатите през годината
" Това беше година на сложни и нужни решения, решаващи стъпки към придобиване на цялостен суверенитет на Русия и мощна консолидация на нашето общество. "
" Истински основните, съдбоносни събития " от 2022 година са граница, която поставя основите на общото бъдеще на руснаците и тяхната същинска самостоятелност: " За това се борим през днешния ден ".
" Това беше година, която сложи доста неща на мястото им, ясно разграничи смелостта и героизма от измяната и малодушието, сподели, че няма по-голяма мощ от любовта към фамилията и околните, верността към приятелите и другарите по оръжие, предаността към родината. "
За западната експанзия
Години наред Западът лъжеше за мир, до момента в който в действителност се готвеше за експанзия: " И през днешния ден не се срами да го признае намерено. И цинично употребяват Украйна и нейния народ, с цел да отслабят и разделят Русия.
Западните елити лицемерно настояват, че имат мирни планове, в това число да разрешат спора в Донбас, само че в действителност " предизвикват неонацистите по всички вероятни способи ".
Тази година Западът разгласи на Русия " същинска санкционна война ": " Тези, които я започнаха, чакаха цялостното заличаване на нашата индустрия, финанси и превоз. Това не се случи, тъй като всички дружно изградихме солидна граница на сигурност ".
За участниците във военната интервенция
" Руските военнослужещи, опълченци и доброволци в този момент се борят за своята татковина, за истината и справедливостта. За гаранции за мир и сигурност за Русия. Всички те са наши герои, минават през най-тежките моменти.
Властите ще окажат цялата нужна помощ на фамилиите на починалите в борбата: " Ще създадем всичко допустимо, с цел да помогнем на фамилиите на нашите починали приятели да отгледат децата си, да им дадат почтено обучение и специалност. "
Путин благодари на военните за доблестната им работа и изпрати новогодишни поздравления на " целия персонален състав на въоръжените сили ": " Цялата ни голяма страна се гордее с вашата мощ на духа, неотстъпчивост и храброст, милиони хора са с вас от сърце и душа. А на новогодишната софра сигурно ще има наздравици във ваша чест. "
За битката за бъдещето
Сега " най-важното е ориста на Русия ", а нейната отбрана е " заветен дълг на нашите предшественици и потомци ". " Винаги сме знаели, а през днешния ден още веднъж сме уверени, че суверенното, без значение и несъмнено бъдеще на Русия зависи единствено от нас, от нашата мощ и воля! "
Борбата на Русия за нейните ползи и бъдеще ще бъде " въодушевяващ образец за другите страни в устрема им към обективен многополюсен международен ред ".
Руснаците би трябвало да имат вяра, че страната им ще остане " велика и самостоятелна " и " ще върви единствено напред и ще побеждава ".

Източници: ria.ru, ТАСС
 
 
 
31 Дек 20228031 Дек 202215231 Дек 202293731 Дек 202295131 Дек 202267931 Дек 202269КоментариСила в правде,31 Дек 2022 15:16ч.
Дерзайте, господин президент!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани28 Дек 2022144224 Дек 2022273029 Дек 202288828 Дек 2022502
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР